vauu Beauty

Igen, fontos a külső! Ezért megalkottuk a vauu szépségvitaminját. Összetevői Kedvenced bőrét, szőrzetét és fogazatát belülről táplálják, hogy séta közben mindenki megcsodálhassa.

8,890Ft

 

Kalkulátor-Beauty

Napi adag kalkulátor

3kg
0.5kg40kg

1 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 90 napig elegendő.

2 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 45 napig elegendő.

3 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 30 napig elegendő.

4 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 23 napig elegendő.

5 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 18 napig elegendő.

6 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 15 napig elegendő.

7 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 13 napig elegendő.

8 gramm / nap

Ez az adag vauu Beauty Vitamin
(90 grammos kiszerelésben) összesen 11 napig elegendő.
40kg feletti kutyák esetében 10 kilogrammonként +1 gramm hozzáadása szükséges!
CikkszámVAUU-BEAUTY Kategória Cimkék,

Vauu beauty kutyavitamin

A VAUU Beauty kutya vitamin tökéletes választás azoknak a gazdiknak, akik szeretnék a kis kedvencük bőrét, szőrzetét és fogazatát belülről táplálni. Ez a prémium minőségű vitamin-készítmény különleges összetevőivel támogatja a szőrzet fényességét és sűrűségét, javítja a bőr egészségét, és hozzájárul a fogak épségének megőrzéséhez.

A vitaminok segítenek fenntartani a bőr hidratáltságát és támogatják a természetes védekezőképességét, amely segít megvédeni a kutyát a külső kórokozóktól és allergénektől.

A megfelelő táplálékkiegészítő hozzájárulhat az egészséges fogíny fenntartásához, csökkentve a fogínygyulladást és a fogínyvérzést.

Az áfonya rendkívül gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek semlegesíteni a szabadgyököket, és ezzel védenek a sejtkárosodástól, mindemellett ízletes táplálékkiegészítője lesz a kutyusodnak. Ez a kis bogyós gyümölcs kiváló C-vitamin forrás, amely erősíti az immunrendszert, és támogatja az általános egészséget. A benne található rostok elősegítik az emésztést, míg az alacsony kalóriatartalom segít megőrizni a kutyák egészséges testsúlyát.

Vitaminpótlás fontossága

A kutyák bőre és szőrzete az egészségi állapotuk fontos mutatói. A megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel elengedhetetlen ahhoz, hogy kedvencünk szőrzete egészséges és ragyogó maradjon, bőre pedig ne váljon irritálttá vagy szárazzá. A VAUU Beauty vitamin olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a bőrproblémákat és javítani a szőrzet állapotát.

Összetétel:

Barna-alga,  Biotin, C vitamin, Cink, E vitamin, Chia mag – Omega3, Chia mag – Omege6

Segédanyagok:

almarost, áfonya por, cékla színezék

Barna-alga-  Az egészséges szőr és az immunrendszer támogatására.

Kálium, réz és cinktartalmának, vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően sokkal dúsabb, fénylő szőrzetet eredményez. Ezenkívül az immunrendszer működését is támogatja.

 Biotin- A biotin a következő élettani folyamatokban játszik fontos szerepet. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez. Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához. Hozzájárul a szőrzet normál állapotának fenntar­tásához. Hozzájárul a nyálka­hártyák normál állapotának fenntartásához.

C vitamin- A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a megfelelő kollagénképződésen keresztül a bőr, a csontozat, a fogak és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A más néven aszkorbinsavnak is nevezett vitamin ezen felül fokozza a vas felszívódását és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez, illetve a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

Cink- A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében és a sav-bázis egyensúly fenntartásában, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez. Részt vesz a szőrzet egészségének fenntartásában, valamint a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás folyamatában.

E vitamin- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez azáltal, hogy megköti és semlegesíti a káros szabadgyököket, így segíthet megelőzni a genetikai szintű sejtkárosodást.

A szervezetben antioxidánsként viselkedik, vagyis védi a sejteket a testben keletkező szabadgyökök károsító hatásától. Szabadgyökök képződnek betegségek, sérülések, stresszhelyzetek következményeként.

Az E-vitamin serkentheti az immunrendszer működését. A szervezet sejtjei ráadásul ezt a vitamint használják az egymás közti kommunikáció és több fontos tevékenységük során is. Szerepe van az erek tágításában és a vérlemezkék összetapadásának gátlásában.

Chia mag, Omega3- Az omega-3 fogyasztása fiatal és idősebb korú kutyusok számára is jótékony egészségügyi hatásokkal járhat, mivel a legtöbb tápban ezen esszenciális zsírsavak kevésbé megtalálhatók. Az EPA (Eikozapentaénsav) és a DHA (Dokozahexaénsav) többszörösen telítetlen zsírsavakat a szervezet nem tudja magának előállítani, így teljes mértékben a külső bevitelre hagyatkozik. A halolaj lassítja az öregedési folyamatokat, hozzájárul az egészséges szív-, és érrendszerhez, a teljesítmény, és az agyi funkciók fokozásához. Segíthet megőrizni a sejtek stabilitását, csökkentheti a bőrbetegségek tüneteit.

Chia mag, Omege6- Hozzájárulnak a koleszterinszint csökkentéséhez, a megfelelő szív- és agyműködéshez, ezen kívül tisztítják az ereket és erősítik az immunrendszert. Az EPA/DHA zsírsavak (melyek az omega-3 zsírsavak részét képezik) csökkenti a magas vérnyomást, a trombózis veszélyét enyhíti, valamint jótékony hatással bír a szem öregedéssel járó degenerációjának leküzdésében.

Csomagban jobban megéri!

  • -10%

    vauu Complex + Running

    16,000Ft 17,780Ft
  • Ingyenes szállítás -10%

    vauu Tripla Ajánlat

    24,000Ft 26,670Ft